• Our developer will be working on RCF over the next few weeks. Things may look wonky at times, normal functions may not work or dissappear completely. It's the nature of the beast but we'll try to make sure this is painless as possible.

Weird Things I Noticed

Ben

Administrator
Staff member
Administrator
Joined
Apr 17, 2005
Messages
10,521
Reaction score
54,446
Points
148
Insert image, I don't have the option to upload an attachment anywhere as far as I can see. I originally did, but now the option is gone.
Can you screenshot what you're seeing?
 

Ben

Administrator
Staff member
Administrator
Joined
Apr 17, 2005
Messages
10,521
Reaction score
54,446
Points
148
Anyone else seeing issues with bolding right now?

When I try to bold a certain part of my post, it also also bolding many other parts of the post.

I took a screenshot for example(wow directly posting this image link displays the image now, cool):


After bolding "Test 2" it automatically bolded Test 3 and Test 4 for some reason.
No idea why this would be happening.
 

David.

Radical Centrist
Joined
Jun 30, 2009
Messages
28,125
Reaction score
22,619
Points
135
I've been having picture posting issues too. Icon was gone for a day or so. Now I just sometimes can't. Only way I can is if I rtype in the code myself. And navigating the input boxes is an absolute nightmare. I keep getting shifted back ND forth and up and down and takes forever justo get to click post and then it doesn't.

Idk if it's my phone or what but RCF is taking forever to load.
 

Ben

Administrator
Staff member
Administrator
Joined
Apr 17, 2005
Messages
10,521
Reaction score
54,446
Points
148
I've been having picture posting issues too. Icon was gone for a day or so. Now I just sometimes can't. Only way I can is if I rtype in the code myself. And navigating the input boxes is an absolute nightmare. I keep getting shifted back ND forth and up and down and takes forever justo get to click post and then it doesn't.

Idk if it's my phone or what but RCF is taking forever to load.
Has this been happening since we upgraded to the new forum software or has it just started to happen?
 

David.

Radical Centrist
Joined
Jun 30, 2009
Messages
28,125
Reaction score
22,619
Points
135
Has this been happening since we upgraded to the new forum software or has it just started to happen?
Since the upgrade.

I vaguely remember it happening years ago and I fucked with something and fixed it, so I'll work on it
 

Stark

The Winds of Winter
Joined
Apr 3, 2012
Messages
18,562
Reaction score
17,413
Points
123
Can you screenshot what you're seeing?
I would, but I can't actually post my screenshot because it's not letting me post pictures right now.
 

Man Called X

Banned
Joined
Jul 22, 2006
Messages
15,057
Reaction score
17,697
Points
123
I would, but I can't actually post my screenshot because it's not letting me post pictures right now.
Post it on imgur and provide the link? I'm going to guess this was already hashed out in private message earlier today.
 

NorthCoastBias

Hall-of-Famer
Joined
Feb 14, 2009
Messages
11,978
Reaction score
14,002
Points
123
On both mobile (Safari) and desktop (Chrome), embedded tweets are getting cut off. I only see about half of each tweet.
 

Visitor

Living vicariously through a few posters
Joined
Aug 18, 2008
Messages
328
Reaction score
269
Points
63
News Feed still doesn't show recent posts by the posters I follow. Seems to reset to the same post by @Ben and followed by two random recent posts by others I follow. Definitely not close to chronological or inclusive of all recent activity.

Maybe I need to so something differently in the new forum?
 

Stark

The Winds of Winter
Joined
Apr 3, 2012
Messages
18,562
Reaction score
17,413
Points
123
Can't edit any of my posts.
 

Hurl Bruce

Sexual Tyrannosaurus
Joined
Apr 21, 2005
Messages
7,051
Reaction score
6,103
Points
113
I just tried to embed some images and they didn't show up.

Test:
 
Top