Weird Things I Noticed

Do Not Sell My Personal Information

Ben

Retired Admin
Retired
Joined
May 13, 2021
Messages
764
Reaction score
11,220
Points
103
Working fine for me. Have to contact hosting company in the morning.
 

Benway

Cultural Obstacle
Joined
Mar 7, 2011
Messages
4,116
Reaction score
5,134
Points
113
There's a definite delay before showing new posts. I'm at home using obsolete U-Verse on PC.
 

Sebastian

Folkets Kärlek min Belöning
Staff member
Real Cleveland Fans
Administrator
Joined
Jul 12, 2014
Messages
24,191
Reaction score
48,355
Points
151
We have contacted the hosting company.

Stay tuned.

If you have an issue other than the above, send a PM.
 

N7RobBob

Crazy Cat Man
Joined
Aug 11, 2008
Messages
2,438
Reaction score
3,228
Points
113
I was worried management got enough money and bolted FTX-style. I felt lost without all you screwball as my reading material.
 

Holden beach

Properly uses then/than
Joined
Jul 3, 2012
Messages
98
Reaction score
144
Points
33
Not sure what changed with the hosting company overnight, but page loads are faster today.
About 1/3 of page loads used to halt partway through loading, and remain stuck nowhere when switching between forums/pages.
Whatever someone did to correct this annoying issue, thank you.
 

CleveRocks

There go the Cavs!
Browns Moderator
Administrator
Joined
Apr 19, 2005
Messages
8,058
Reaction score
6,007
Points
113
I get that too...i think if you wait for a minute it will take you to the first new post....but if you notice the computer is thinking, something changed on our servers and it is slowed down now.
There is something about the number of posts ir time since your last visit to a thread that will trigger opening at beginning of the thread, or if you open a thread with no new posts same thing.. probably encouraging you to catch up on a thread before firing off ca redundant post..
 

Ohio

Metro Spida
Joined
Dec 14, 2011
Messages
40,279
Reaction score
45,168
Points
148
Last couple days I've had to login in the morning when visiting RCF for the first time that day.

Before that I hadn't needed to login in a long time because I have the "stay logged in" option selected.
 

Lee

Gold Star Member
Joined
Apr 27, 2005
Messages
37,115
Reaction score
53,887
Points
148
Last couple days I've had to login in the morning when visiting RCF for the first time that day.

Before that I hadn't needed to login in a long time because I have the "stay logged in" option selected.

Thats more on your server or internet than on RCF
 

Marcus

I Agree, Go Cavs
Staff member
Administrator
Joined
Apr 7, 2009
Messages
17,113
Reaction score
23,818
Points
135
Completely unable to access RCF from mobile right now.

iOS, using Safari.

Access from a regular computer appears to be unaffected.
 

Out of the Rafters at the Q

Out of the Rafters
Joined
Aug 18, 2008
Messages
21,272
Reaction score
45,030
Points
148
Completely unable to access RCF from mobile right now.

iOS, using Safari.

Access from a regular computer appears to be unaffected.
Are you maybe using some sort of ad blocking DNS?

I just noticed that on my phone, when on wifi, I get a 404. But when on cellular, RCF resolves.

Wifi is fine. Can access other sites. I assume it's my pi hole thats the difference but won't dig deeper until tonight at the earliest.
 

Marcus

I Agree, Go Cavs
Staff member
Administrator
Joined
Apr 7, 2009
Messages
17,113
Reaction score
23,818
Points
135
Are you maybe using some sort of ad blocking DNS?

I just noticed that on my phone, when on wifi, I get a 404. But when on cellular, RCF resolves.

Wifi is fine. Can access other sites. I assume it's my pi hole thats the difference but won't dig deeper until tonight at the earliest.
Nope.

Also tried with data instead of WiFi, same deal.

Maybe some weird caching thing is going on? I suppose I could try clearing cache and see if that helps.

Haven't tried with another browser (I only have Safari on my phone now) but might briefly reinstall Chrome to try it.
 

Out of the Rafters at the Q

Out of the Rafters
Joined
Aug 18, 2008
Messages
21,272
Reaction score
45,030
Points
148
Nope.

Also tried with data instead of WiFi, same deal.

Maybe some weird caching thing is going on? I suppose I could try clearing cache and see if that helps.

Haven't tried with another browser (I only have Safari on my phone now) but might briefly reinstall Chrome to try it.
I'm on Android. Using Chrome.
 

Rubber Rim Job Podcast

Episode 2:7 "All Falls Down"
Top